Δημήτρης Κόκοτας: Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου «Γεννηματάς»

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας για 12η μέρα διασωληνωμένος – Η επίσημη σημερινή ανακοίνωση του νοσοκομείο “Γεννηματάς”

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας σύμφωνα με το Νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας σύμφωνα με το Νοσοκομείο «Γεννηματάς». Αντίθετα, σύμφωνα με το νοσοκομείο, ο δημοσιογράφος Μανώλη Μαυρομμάτης νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, σε καλή κατάσταση.

Το επίσημο ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Γεννηματάς»:

Α) Ο Κος ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (ΜΑΦ) ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

Β) Ο Κος ΚΟΚΟΤΑΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΕΘ) ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: “Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει τρίτη”

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος στην ΜΕΘ, μετά το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες κι όπως προβλέπεται από τα ιατρικά πρωτόκολλα, στον τραγουδιστή έχει γίνει τραχειοστομία, ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος της λοίμωξης μέσω της διασωλήνωσης. Οι γιατροί εκτιμώντας την κατάσταση και τα δεδομένα, τον θέτουν και πάλι σε καταστολή.

Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» δήλωσε πως αν κι έγινε νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης στον τραγουδιστή, δεν ήταν επιτυχής, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουν μερικές ημέρες για να προσπαθήσουν εκ νέου οι γιατροί.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση. Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό, υπάρχει το επόμενο στάδιο που είναι πρωτόκολλο για αυτές τις ιστορίες που πρέπει να κάνει η ιατρική ομάδα και πώς πρέπει να προχωρήσει».