Θρήνος στον Μαρκόπουλο: Αυτός είναι ο 27χρονος που καρφώθηκε με το ΙΧ του σε κολόνα – «Έτρεχε με 200 χλμ την ώρα»

«Έτρεχε με 200 χλμ την ώρα»

Ακόμη ένα τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε έναν νεαρό άνδρα μόλις 27 ετών συγκλονίζει την Ελλάδα. Πρόκειται για το δυστύχημα στην περιοχή του Μαρκόπουλου μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (08.04.24), όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολώνα.

«Είχε ξανατρακάρει άλλες δύο φορές και πριν 3 χρόνια, είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά» λέει ο Σπύρος Καλανιώτης, επόπτης καθαριότητας του δήμου Μαρκοπούλου για τον 27χρονο που «έσβησε» στο σοκαριστικό τροχαίο.

«Ήταν κολλητός φίλος του γιου μου. Το έμαθε τώρα το πρωί ο γιος μου, είμαστε όλοι συντετριμμένοι», λέει ο ίδιος και προσθέτει «μάθαμε ότι έτρεχε με 200 χλμ/ώρα. Είχε ξανατρακάρει άλλες δύο φορές και πριν 3 χρόνια είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά. Συνέχεια του έλεγα “Νίκο μην τρέχεις” αλλά εκείνος μου έλεγε ότι του αρέσει. Άλλαζε τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα».
Ο αδικοχαμένος 27χρονος διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση με τον πατέρα του, με βυτία εκκενώσεως βόθρων στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Την ίδια ώρα, η 22χρονη που επέβαινε μαζί του στο αυτοκίνητο, νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου την μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο που κινούταν στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στο Μαρκόπουλο, για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» πάνω σε κολόνα.