Έπινε κρασί ασταμάτητα, έπεσε σε κώμα: Τραγικά νέα για 6χρονη, συνελήφθη η μητέρα της

Ένα 6χρονο κορίτσι από τον Πύργο, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα οξείας μέθης, από υπερβολική κατανάλωση κρασιού.

Ειδικότερα, η μικρή ξέφυγε από την επίβλεψη της μητέρας της και άρχισε να πίνει κρασί, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και να διακομισθεί με ασθενοφόρο στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου.

Ευτυχώς το 6χρονο κορίτσι θα πάρει εξιτήριο μέσα στην ημέρα

Οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία και η μητέρα της ανήλικης συνελήφθη, ενώ οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία της υγείας του παιδιού και εμφανίζονται καθησυχαστικοί, αφού ακόμα και μέσα στην ημέρα, η ανήλικη θα πάρει εξιτήριο και θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της.

Το μικρό παιδί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, χθες, Δευτέρα, στις 16:45 το μεσημέρι.

Συνελήφθη η μητέρα του 6χρονου κοριτσιού

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της 34χρονης μητέρας, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Μέσα στην ημέρα πρόκειται να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία για το πώς η μικρή βρήκε το κρασί στα χέρια της και για το τι συνέβη εκείνα τα λεπτά, όταν το παιδί άρχισε να πίνει χωρίς κανείς να το σταματήσει.

«Θέλω να το αγοράσω ένα θαύμα»: Η ιστορία ενός 6χρονου κοριτσιού που έσωσε τη ζωή του νεογέννητου αδερφού της

Αληθινή ιστορία: Πρόκειται για την απίστευτη ιστορία από ένα μικρό κορίτσι. Το συγκεκριμένο κορίτσι ονομάζεται Τέσσυ και πέτυχε κάτι πολύ σπουδαίο για την ηλικία της. Η ίδια κατάφερε να σώσει τη ζωή από το νεογέννητο αδερφό της. Αναλυτικότερα, η ιστορία από το μικρό παιδί:

Πώς ξεκινά η ιστορία της

Η Τέσσυ είναι ένα γλυκό και πραγματικά αξιοθαύμαστο εξάχρονο κορίτσι. Κάποτε, άκουσε τους γονείς της να συζητούν για τον Τεντ, τον μικρό της αδερφό. Άκουσε ότι ήταν σοβαρά άρρωστος, ότι οι γονείς της δεν είχαν τα χρήματα για την απαραίτητη θεραπεία και τον πατέρα της να λέει στην δακρυσμένη μητέρα της, “μόνο ένα θαύμα θα σώσει τον Τεντ τώρα”. Η Τέσσυ έτρεξε στο δωμάτιό της και βρήκε ένα γυάλινο βαζάκι από μαρμελάδα όπου κρατούσε όλες τις τις οικονομίες.

Έριξε όλα τα κέρματα στο πάτωμα και τα μέτρησε προσεκτικά. Έπειτα τα έβαλε πάλι πίσω στο βάζο και έτρεξε στο φαρμακείο. Περίμενε υπομονετικά μέχρι να την παρατηρήσει ο φαρμακοποιός αλλά είχε σοβαρή συζήτηση με κάποιον άλλο. Η μικρή Τέσσυ ξεκίνησε να κινείται νευρικά σε μια προσπάθεια να κερδίσει την προσοχή του, όμως ο φαρμακοποιός δεν αντέδρασε και έτσι εκείνη άρχισε να βήχει δυνατά. Και πάλι καμία αντίδραση. Τελικά, πήρε ένα νόμισμα από το βάζο της και άρχισε να το χτυπάει στο γυαλί.

“Τι θέλεις;” τη ρώτησε ο φαρμακοποιός εκνευρισμένος. “Είμαι απασχολημένος και μιλάω στον αδερφό μου από το Σικάγο – έχω να τον δω πολλά χρόνια.” “Εντάξει, αλλά εγώ θέλω να μιλήσω για τον αδερφό μου” απάντησε η Τέσσυ στον ίδιο εκνευρισμένο τόνο. “Ξέρετε, είναι πολύ άρρωστος, γι’ αυτό θέλω να το αγοράσω ένα θαύμα.”

Η συνέχεια της ιστορίας

“Τι είπες;”

“Το όνομά του είναι Τεντ και υπάρχει κάτι πάρα πολύ άσχημο που μεγαλώνει στο κεφάλι του. Ο πατέρας μου είπε ότι μόνο ένα θαύμα θα τον σώσει. Τώρα πόσο κοστίζει αυτό το θαύμα;”

“Ακούστε, έχω χρήματα και μπορώ να το πληρώσω. Αν δεν είναι αρκετά, μπορώ να βρω μερικά ακόμα. Απλώς πείτε μου πόσο κοστίζει. Ο καλοντυμένος αδελφός του φαρμακοποιού τότε γονάτισε και της έκανε νόημα να τον πλησιάσει.

Αληθινή ιστορία: Τι συνέβη μετέπειτα

“Τι είδους θαύμα χρειάζεται ο αδερφός σου κοριτσάκι;”

“Δεν ξέρω”, είπε η Τέσσυ και έβαλε τα κλάματα. “Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι πολύ άρρωστος και ότι η μαμά μου λέει πως χρειάζεται να εγχειριστεί, αλλά ο μπαμπάς μου δεν μπορεί να πληρώσει την εγχείρηση και έτσι αποφάσισα να δώσω τα δικά μου χρήματα”.

“Πόσα έχεις;” ρώτησε ο άνδρας από το Σικάγο.

“Ένα δολάριο και έντεκα σεντς” είπε ήσυχα η Τέσσυ. “Αυτά είναι τα μόνα που έχω, αλλά αν δεν είναι αρκετά μπορώ να βρω λίγα ακόμα.”

Το τέλος της ιστορίας

“Ένα δολάριο και έντεκα σεντς – τι σύμπτωση!” είπε ο άνδρας και χαμογέλασε. Πήρε το μικρό κορίτσι από το χέρι και του ζήτησε να του δείξει που μένει. “Θα ήθελα να ρίξω μια ματιά στον μικρό σου αδερφό και να μιλήσω με τους γονείς σου. Θα δούμε τι είδους θαύμα είναι αυτό που χρειάζεται!”

Τι έγινε τελικά στη συγκεκριμένη ιστορία; Ο καλοντυμένος άνδρας απεδείχθη πως ήταν ο γιατρός Κάρλτον Άρμοστρονγκ, ένας διάσημος χειρουργός που ειδικευόταν στη νευροχειρουργική. Στο τέλος έκανε δωρεάν την εγχείρηση που χρειαζόταν ο Τεντ και σύντομα το μικρό αγόρι επέστρεψε στο σπίτι εντελώς υγιής. Οι γονείς του, δικαιολογημένα, ήταν εκστασιασμένοι με τα γεγονότα.