«Μπήκαν ξαφνικά 6 άντρες στο σπίτι μου. Λέω ποιός πήρε το παιδί μου;»: Κραυγή απόγνωσης από τη Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά εξέφρασε την έκπληξή της για το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν οι δύο γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης, στο αέρα της εκπομπής της.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, με αφορμή τα όσα είπε για τη Σίσσυ Χρηστίδου και την ανανέωση που βλέπει στο πρόσωπό της, αναφέρθηκε στα δικά της παιδιά και την ταχύτητα με την οποία μεγαλώνει.

Ανανεωμένη βλέπει τη Σίσσυ Χρηστίδου η Φαίη Σκορδά

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «τη Σίσσυ τη βλέπω πάρα πολύ ανανεωμένη. Την παρακολουθώ πάντα στα social media και αποσπασματικά μέσα από την εκπομπή της, όταν ανεβαίνουν στα sites τα θέματα. Ακόμα και στη Ρώμη που ήμουν, την έβλεπα» και πρόσθεσε «είναι πολύ ανανεωμένη, πολύ χαρούμενη ή έχει κάτι πολύ καλό. Χαμογελάω και… πάλι που τη βλέπω. Δεν λέω για την εκπομπή, η εκπομπή είναι έτσι κι αλλιώς πολύ ωραία. Λέω για την ίδια, ότι μου βγάζει κάτι ανανεωμένο, ότι κάτι πάει πολύ καλά στη ζωή της ή ότι είναι να ‘ρθει. Γιατί όταν είμαστε καλά, έρχεται κιόλας. Δεν ξέρω κάτι. Και να ήξερα, δεν θα το έλεγα».

Οι γιοι της Φαίης Σκορδά μεγαλώνουν με ταχείς ρυθμούς

Σχετικά με τους γιους της, η Φαίη Σκορδά επεσήμανε «εγώ είμαι πιο κουρασμένη από πότε. Παιδιά, αγώνες… και τι είναι αυτό με τα αγόρια; Πόσο μεγαλώνουν; Κάποια στιγμή γύρισα μες στο σπίτι και είδα 5-6 αγόρια και λέω: αυτοί οι άντρες τι θέλουνε μες στο σπίτι μου; Γιατί με κοιτάνε έτσι; Άλλη φάση. Μεγαλώνουν τα παιδιά… ποιος πήρε το παιδί μου; Ποιος πήρε το μωρό μου;».