Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πρέπει να απαγορευτούν ταινίες όπως Το ξύλο βγήκε απ΄τον παράδεισο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (9/4) ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει έναν πιο ασκητικό τρόπο ζωής κοντά στη φύση, άνοιξε την καρδιά του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην πρόσφατη δήλωσή του για τον δάσκαλο που τον έδερνε στο Δημοτικό.

«Όταν ήμουν νεότερος άκουγα συνέχεια να με ρωτάνε «τρελός είσαι;». Οτιδήποτε ακραίο έκανα, αυτό μου έλεγαν, είτε έκανα σούζες με τη μηχανή, είτε βουτιές από τα βράχια. Εγώ όμως δεν ένιωθα έτσι, ένιωθα ότι έκανα αυτό που μου άρεσε», δηλώνει αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Είχα πάρα πολλή ενέργεια μέσα μου που, αν δεν εκτονωνόταν κάπου, μπορεί να γινόταν επικίνδυνη. Εγώ το έκανα μέσω της άσκησης», τονίζει ο ηθοποιός.

«Ήμουν ο τύπος που τσακωνόταν και φώναζε στον δρόμο. Όταν έγινα αναγνωρίσιμος, μετά δεν μπορείς να είσαι έτσι. Διοχέτευσα την ενέργεια και στην κάμερα και στην τηλεόραση με τη βοήθεια των δασκάλων μου», παραδέχεται αμέσως μετά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Όταν ο δάσκαλος είσαι μικρός και σε δέρνει, σε κάνει αυθόρμητα και υποσυνείδητα να φαντάζεσαι πότε θα γίνεις κι εσύ μεγάλος για να μην σε δέρνουν. Καταλαβαίνετε τι κακό έκαναν εκείνα τα χρόνια; Καταλαβαίνετε ότι πρέπει πολύ σωστά να απαγορευτούν ταινίες όπως το Κλάμα Βγήκε Απ’ Τον Παράδεισο;», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

«Βάζουν στη συνείδηση ενός μικρού παιδιού ότι είναι σωστό να σε δέρνει ένας μεγάλος», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Θανάσης Ευθυμιάδης.