Δημήτρης Σταρόβας: «Αν παντρευτώ 3η φορά θα πάρω άντρα» (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Σταρόβας δήλωσε πως θα παντρευτεί άντρα την 3η φορά, αν υπάρξει, για να έχει ήσυχο το κεφάλι του.

Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής, Δημήτρης Σταρόβας, μίλησε στην εκπομπή του Mega, για την απώλεια της μητέρας του, τη σχέση με την κόρη του, το κόστος της κορυφής, ενώ απάντησε χιουμοριστικά σε ερώτηση για το αν θα ξαναπαντρευτεί.

«Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την απώλεια της μητέρας μου. Με μεγάλωσε μόνη της γιατί ο πατέρας μου χάθηκε όταν ήμουν 2 χρόνων.

Θαύμαζα την μητέρα μου, έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε, μου κόστισε πολύ. Η περίπτωση της υγείας της όμως δεν είχε επιστροφή.

Σαν πατέρας θα ήθελα να έχω τον χρόνο και την διάθεση να κάνω περισσότερα. Έχω αγωνία για την πορεία του παιδιού μου, για το μέλλον της αλλά δεν ήμουν ποτέ με τον ρόλο του Θεού, που θα αποφασίσει για την τύχη του».

Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε στη συνέχεια: «Επαγγελματικά με εξέφραζαν σχεδόν όλα όσα έκανα. Θα κάνεις και κάποιες εκπτώσεις.

Δεν έχω να θυμηθώ κάτι που ντράπηκα που το έκανα. Στην τέχνη δεν ήμουν ποτέ της κορυφής, γιατί αυτό έχει κόστος, δεν μπορώ να το κάνω.

Θα ήθελα να κάνω εκπομπή, θα κάνω μαγειρική στο κανάλι μου στο Youtube. Με τη μαγειρική είναι το μόνο που μπορώ να μείνω όρθιος πάνω από 10 λεπτά… Τώρα σκέφτομαι να πάω στο survivor… Θα τρέχουν άλλοι και θα είμαι εγώ στο στόχο και θα μένω στο σπίτι».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε: «Για το METOO όλος ο κόσμος γνώριζε και εγώ, εμείς το έχουμε περιορίσει μόνο στην showbiz, αλλά καλώς άρχισε.

Έχω παντρευτεί 2 φορές, την τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. Για την Άννα θα το έκανα και θα το κάνω προφανώς.

Δεν έχει γεννηθεί η γυναίκα που θα με κάνει κουμάντο, αλλά η σύντροφος μου λέει για τα κιλά για λογούς υγείας. Είμαι στον ΣΚΑΙ στο «όλα good» με τα παιδιά κάνουμε πρόβες για μια παράσταση και στον ΑΝΤ1 στο σίριαλ του μάρκου Σεφερλή».