«Ζήλεψε ο ουρανός και σε πήρε»: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό της «Γης της Ελιάς» Γιάννη Κρητικό, το σπαρακτικό αντίο

O Γιάννης Κρητικός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega “Η Γη της Ελιάς”, περνάει δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από τη ζωή ο θείος του.

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Κρητικός

Ειδικότερα, ο ηθοποιός έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αναρτώντας μία φωτογραφία του θείου, την οποία συνόδευσε μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα.

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός «Θείε μου καλό ταξίδι… την θάλασσα την όργωσες ολόκληρη και ζήλεψε ο ουρανός φαίνεται! Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή σου».

Γιάννης Κρητικός ανάρτηση

Γιάννης Κρητικός ανάρτηση

Ο θείος του ηθοποιού ήταν πατέρας του φωτογράφου Κοσμά Κουμιανού, ο οποίος σε ανάρτησή του, προχθές, Κυριακή, το βράδυ, δημοσίευσε οικογενειακά στιγμιότυπα με τον πατέρα του, από τότε που εκείνος ήταν στο λιμενικό σώμα και τα συνόδευσε με τη λεζάντα «Καλο ταξίδι Chief! Ήσουν ο καλύτερος και σε ευχαριστώ για όλα! #Father».

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ο ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είχε αποκαλύψει πως το «Κρητικός» δεν είναι το πραγματικό του επίθετο, αλλά προέρχεται λόγω της καταγωγής του.

“Το ‘’Κρητικός’’ έγινε από ένα λάθος σε αφίσα. Κρατούσα την λύρα και θα έβγαινα σε ένα κέντρο να τραγουδήσω και έγινε λάθος. Έπαιζα από 6 ετών λύρα. Δέθηκα πολύ με αυτό το όργανο. Η λύρα είναι η συντροφιά μου στις όμορφες και δύσκολες στιγμές. Είναι η παρηγοριά μου. Υπήρξα και χορευτής πιο μικρός και έμαθα να χορεύω την παραδοσιακή μας μουσική” είχε υπογραμμίσει χαρακτηριστικά.