Θέμης Αδαμαντίδης: Θα κάνω αγωγές σε όσους έχουν χειριστεί έτσι αυτό το θέμα με το όνομά μου, λέει για το κύκλωμα ναρκωτικών

«Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή γιατί, εάν μάθαινε όλα αυτά, θα έφευγε από αυτή την αιτία» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί τα τελευταία 24ωρα ο Θέμης Αδαμαντίδης με αφορμή την εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών που έκανε «ντελίβερι» σε σπίτια και νυχτερινά κέντρα.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της ειδικής ομάδας που στήθηκε, «έβαλαν χέρι» στη συμμορία που έσπρωχνε την «λευκή κυρία» σε ευκατάστατους πελάτες της πρωτεύουσας, ανάμεσα τους και ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, μέσα από παρακολούθηση που κράτησε περίπου τρεις μήνες.

Οι αστυνομικοί στο διαβιβαστικό παραθέτουν το «ημερολόγιο» της έρευνας, όπως προκύπτει από τις επισυνδέσεις. Σε αυτό ξεδιπλώνεται η δράση του κυκλώματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο κατηγορητήριο αναφέρονται και τα ονόματα πελατών, όπως και του Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο εγκέφαλος της οργάνωσης, μάλιστα, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, συνήθιζε να παρουσιάζεται ως κουμπάρος του γνωστού τραγουδιστή.

Το όνομα του τραγουδιστή είναι στο νούμερο 8 του διαβιβαστικού της ΕΛ.ΑΣ και κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 29 του νόμου 4939/2013 περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

«Θα κάνω αγωγές»

Από την πλευρά του, ο Θέμης Αδαμαντίδης τόνισε ότι θα κάνει αγωγές σε όσους εμπλέκουν το όνομά του στην υπόθεση.

«Είναι αλλόκοτα όλα αυτά και αδιακρισία μεγάλη. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου, στον Κούγια και θα στραφεί και θα κάνει αγωγές σε όσους έχουν χειριστεί έτσι αυτό το θέμα με το όνομά μου. Εγώ δεν έχω κανένα ένταλμα, ούτε έχω σχέση με αυτό το ζήτημα και θα δουν αγωγές αυτή τη φορά, γιατί τους έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχω ασχοληθεί, αλλά τελικά κάνουν το παν, οτιδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να βγάλουν λεφτά. Αρκεί να κονομήσουν. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά» υποστήριξε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή γιατί, εάν μάθαινε όλα αυτά αυτή τη στιγμή, θα έφευγε από αυτή την αιτία» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.