Άλλος άνθρωπος η Super Kική μετά τη λιποαναρρόφηση – Η εμφάνιση με το μίνι πράσινο φόρεμα

Οι εντυπωσιακές πόζες στον φωτογραφικό φακό

ΗSuper Κική είχε δηλώσει πως έκανε λιποαναρρόφηση, προκείμενου να ευχαριστηθεί να φοράει σορτσάκια και με γερή δόση χιούμορ είπε πως ο στόχος της ήταν να γίνει σαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια. Με την τελευταία της εμφάνιση η influencer δείχνει πως παραμένει προσηλωμένη στο στόχο.

H Super Kική σε βραδινή έξοδό της

Πρόσφατα, η Super Κική βρέθηκε στα εγκαίνια καταστήματος στον Πειραιά και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και τις αλλαγές που έχει κάνει στον εαυτό της.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, φορούσε ένα πράσινο μίνι φόρεμα με μπότες πάνω από το γόνατο και ήταν λαμπερή, καθώς πόζαρε στο φωτογραφικό φακό, με εμφανή τα αποτελέσματα μετά την λιποαναρρόφηση και τη διατροφή που ακολουθεί.

Στο ίδιο event βρέθηκε μαζί με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τη Φλωρεντία Γεωργοπούλου μεταξύ άλλων.

H Super Κική με την Δήμητρα Αλεξανδράκη

H Super Kική με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Πριν από μερικούς μήνες, μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφέρει πως: «Θέλω όλοι οι άνθρωποι να είναι καλά. Κι αν έχει πέσει σε κάποια λάθη και ατοπήματα, είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα. Μέσα της είναι ένας καλός άνθρωπος. Εντάξει ρε παιδιά, ας τα συγχωρήσουμε καμιά φορά. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Μου μετέφεραν ότι νιώθει απομονωμένη. Από μένα τουλάχιστον, δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Πλέον, όμως, η Super Κική μοιάζει να μην είναι και τόσο απομονωμένη, μιας και εμφανίστηκε να διασκεδάζει στα εγκαίνια του μαγαζιού και να χαίρεται με τις αλλαγές που έχει κάνει στον εαυτό της.

H Super Κική με τις Δήμητρα Αλεξανδράκη, Φλωρεντία Γεωργοπούλου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου