Χλώμıασαν οι τηλεθεατές: Ορıστικό τέλος στη πιο ακρıβή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης που σάρωνε σε τηλεθέαση

Η σεζόν της τηλεόρασης για το 2023 – 2024 ξεχώρισε για τον πυρετό παραγωγής στη μυθοπλασία σε ιδιωτικούς και δημόσιους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος, η πίτα της τηλεθέασης έπρεπε να μοιραστεί με αποτέλεσμα ακόμη και μεγάλες παραγωγές να μην απολαμβάνουν την αναγνώριση που θα τους άρμοζε στους πίνακες της Νielsen.

Ένα τέτοιο θύμα ήταν και η υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, που επένδυσε περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ σε μια σειρά, την «Μάγισσα», με τους συντελεστές της να πιστεύουν στη σίγουρη επιτυχία της.

Δυστυχώς, το τεράστιο αυτό μπάτζετ υποχρέωσε τον ΑΝΤ1 να βάλει φρένο στην επιστροφή της σειράς «Τμήμα Ηθών», καθώς το κανάλι είχε δαπανήσει τα χρήματα του προϋπολογισμού σε άλλα έργα.

Η σειρά «Μάγισσα», που γράφτηκε από τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη, υπό τη σκηνοθεσία του Λευτέρη Χαρίτου, σύντομα ολοκληρώνει τα γυρίσματα του πρώτου και τελευταίου κύκλου.

Παρά το γεγονός ότι οι τηλεθεατές θα περίμεναν με αγωνία μια δεύτερη σεζόν, το κανάλι αποφάσισε να ολοκληρώσει τη σειρά στα επεισόδια που είχαν ήδη συμφωνηθεί.

Συχνά βρισκόταν πάνω από τον «Σασμό» και τη «Γη της Ελιάς» στο δυναμικό κοινό, έχανε όμως στο σύνολο. Ακόμα όμως και εκεί που τερμάτιζε πρώτη, δεν έφτανε σε καμία περίπτωση τα νούμερα των «Μελισσών» στην πρώτη τους σεζόν.

Τα τελευταία επεισόδια θα παραδοθούν λίγο μετά τις γιορτές, οι τηλεθεατές όμως δεν θα απολαύσουν το φινάλε πριν το τέλος της σεζόν.