Βγήκε από την ΜΕΘ ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής – Η φωτογραφία της 28χρονης με μελανιές στο χέρι

Είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει με τους επιδέσμους που είχε στο κεφάλι

Αποσωληνώθηκε ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής έχει ήδη ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και σε λίγες μέρες αναμένεται να μεταφερθεί σε δωμάτιο, βγαίνοντας από τη ΜΕΘ του «Αττικόν». Παρόλα αυτά, θα συνεχίσει τη νοσηλεία και την παρακολούθηση.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του.

«Παραμένει στη ΜΕΘ φρουρόμενος, σε λίγες μέρες θα μεταφερθεί σε θάλαμο για να νοσηλευτεί εκεί, για να φύγει υγιής για τις φυλακές, για να σαπίσει εκεί μέσα, παράδειγμα προς αποφυγή για όσους σκέφτονται να διαπράξουν τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα. Δεν γίνεται ο άνθρωπος αυτός με μια χειριστική αυτοκτονία να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στο μεταξύ, φωτογραφία με εμφανείς μελανιές στο χέρι της αδικοχαμένης Κυριακής, έφερε στο «φως» η εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως μετέδωσε η εκπομπή, η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2020, δύο με τρεις μήνες πριν καταγγείλει η Κυριακή τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση και βιασμό.

Δείτε τη φωτογραφία:

foto12_n