Μαρία Αντωνά: Αυτό είναι το σπίτι στα Νότια Προάστια που άφησε στον Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό τους (Βίντεο)

Το σπίτι που μοιράστηκαν μαζί τα κοινά όνειρά τους..

Δυστυχώς οι φήμες που άρχισαν να διαδίδονται με ταχύτητα φωτός από το βράδυ της Δευτέρας 8/4 επιβεβαιώθηκαν από τον Κώστα Φραγκολιά που θα γινόταν κουμπάρος στον γάμο τους: Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά περνούν μια βαριά κρίση στην σχέση τους με την ραδιοφωνική παραγωγό και πρώην παίκτριά του Survivor να έχει φύγει από το σπίτι που χρόνια τώρα συζούσαν με τον πρώην ποδοσφαιριστή στα νότια προάστια.

Στο άλλοτε χώρο τους, στον οποίο τώρα μένει μόνο ο Άρης, πρωταγωνιστούν οι γήινες αποχρώσεις (μπεζ, γκρι κ.ά). Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε γκρι χρώμα ενώ ένας μεγάλος καφέ καναπές δεσπόζει στο σαλόνι. Τα περίτεχνα φωτιστικά από μπαμπού και ένα παράθυρο με θέα στην πισίνα του κήπου δίνουν ζεστασιά στο χώρο. Η κουζίνα είναι όπως φαίνεται ένα από τα αγαπημένα δωμάτια του ζευγαριού αφού δεν είναι λίγες οι φορές που πόζαραν αγκαλιασμένοι μπροστά από το ψυγείο ή τα μοντέρνα σκαμπό τους. Δυστυχώς κοινές τους φωτογραφίες πια δεν υπάρχουν αφού και οι δυο τις έχουν διαγράψει. Στα παρακάτω βίντεο, όμως, μπορείτε να δείτε πλάνα από το σπίτι που περιγράφουμε παραπάνω.

Βίντεο μέσα από το σπίτι που συμβίωναν Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά

@soiledis11

@Maria Antona Ηρεμία ποτέ 😂😂😂❤️ #valefoties

♬ πρωτότυπος ήχος – user11749202233

@soiledis11

Αν το δεί θα ζήσω ? 😂😂😂 @Maria Antona 🤫🤫 #foryou #fyp #mpesfypgamw #greece

♬ original sound – Ferizagui

@soiledis11

Κάτι λάθος πρέπει να έγινε στην στείρωση 😨😨😨 😂😂😂😂 #foryou #fyp #mpesfypgamw #greece #pet #cat #gkigkios #home

♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Soiledis

@soiledis11

Ωραίος ο Φαίδων 😂😂😂😂 #fedon #φαιδον #φαιδων @Maria Antona #foryou #greektiktok #mpesfypgamw #foryoupage #viral

♬ original sound – Faidon_znt

@soiledis11

Μόλις γύρισε από την δουλειά και μου μαγειρεύει 😀😀😀 @user3766515848569 #f #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #foryourpage #mpesfypgamw

♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Soiledis

Ο γάμος και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Υπενθυμίζουμε πως λίγους μήνες πριν η Μαρία Αντωνά μπει στο Survivor είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Youweekly.gr στην οποία μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στην πρόταση γάμου του -τότε- αγαπημένου της αλλά και στο ενδεχόμενο ενός παιδιού. Παρακάτω ακολουθούν κάποια μικρά αποσπάσματα της συνέντευξης αυτής:

Είδαμε την πρόταση γάμου πριν από δύο χρόνια. Ο γάμος πότε θα γίνει;

Μπορεί να έχει περάσει και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αφού του λέω: «Άρη, πρέπει να μου κάνεις δεύτερη πρόταση, δεν πιάνει η πρώτη». (γέλια) Όντως μας έτυχαν αρκετά πράγματα μαζεμένα και δεν προλάβαμε, έλειπε για αρκετό διάστημα, μετά είχαμε τη μετακόμιση, μετά την προεκλογική περιοδεία του… Τώρα του λέω: «Έχεις δύο επιλογές, να γίνει μέσα στα Χριστούγεννα ή ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου. Διάλεξε και πάρε». Στο τέλος μας βλέπω να παντρευόμαστε μόνοι μας στο εξωτερικό και απλά να το ανακοινώνουμε. Δεν θα μας πιστεύουν μετά!

Όταν σου έκανε την πρόταση γάμου, πίστευες στα μάτια σου;

Ο Άρης μου έχει κάνει την πραγματική πρόταση γάμου, 25 μέρες αφότου ξεκίνησε η σχέση μας. Μου έστελνε συνέχεια φωτογραφίες με μονόπετρα δαχτυλίδια, νυφικά, τριαντάφυλλα, και με ρώταγε ποιο μου αρέσει. Έλεγα «Δεν μπορεί, μου κάνει πλάκα». Το ήθελε πολύ, όπως ήθελε να κάνουμε και παιδί από τότε. Αλλά δεν ξέρεις γιατί κάποια πράγματα μπορεί να αργούν και κάποια άλλα να έρχονται πιο γρήγορα. Εγώ αφήνω τη ζωή να μου φέρει ό,τι είναι να μου φέρει.

Ειδικά το θέμα του παιδιού είναι ένα ρολόι που μετρά αντίστροφα. Το σκέφτεσαι όσο περνούν τα χρόνια;

Λατρεύω τα παιδιά, όπως και ο Άρης που πιστεύω ότι θα γίνει ο καλύτερος μπαμπάς. Αφού μπορεί να είμαστε έξω μαζί με φίλους, και όταν βλέπει παιδιά λατρεύει να παίζει μαζί τους, συγκινείται ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο κομμάτι. Αν είναι να έρθει, φυσικά και θα είναι ευπρόσδεκτο.