Αννούλα Φλωρινιώτη: «Στο τέλος του, είχε χάσει την ομιλία του, με χάιδευε και με φiλαγε»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό» μίλησε η Αννούλα Φλωρινιώτη για τον θάνατο του 39χρονου αδερφού της, 6 μήνες αφού «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας τους.

Έφυγε το πρωί δυστυχώς

«Έφυγε σήμερα το πρωί, ήμουν δίπλα του, σηκώθηκα να του βάλω θερμόμετρο γιατί είχε υψηλό πυρετό εδώ και λίγες ημέρες. Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα, έτρεξα στους γιατρούς, τον είδα και μου είπαν ξεκουράστηκε. Μας είχαν πει πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση αλλά δεν θέλαμε να το δεχτούμε. »Μάθαμε ότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί την προηγούμενη φορά που μπήκε στο νοσοκομείο στη γιορτή του.

Δείτε το βίντεο

 

Ο Νίκος δεν γνώριζε πόσο έχει επιδεινωθεί ο καρκίνος, έκανε ανοσοθεραπείες. Την τελευταία εβδομάδα δεν επικοινωνούσε και επειδή πόναγε πολύ του είχαν δώσε βαριά υπνωτικά και ήταν σε καταστολή. »Δεν επικοινωνούσε την τελευταία εβδομάδα, μόνο εγώ του μίλαγα, ήταν σε καταστολή. Πριν 5-6 μέρες “μιλήσαμε” τελευταία φορά. Από του Αγίου Νικολάου που μπήκε μέσα, είχε πάθει κρίση και είχε χάσει την ομιλία του, δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μάς έδειχνε με τα χεράκια του. Και μόνο με χάιδευε και με φίλαγε».