«Δεν πρόκειται να μου κάνουν τίποτα γιατί έχω διασuνδέσεις» – Πpοκαλεί ο δράστης που κακοποίnσε τον Όλιβερ στην Αράχωβα»

Μάρτυρας καταγγέλλει ότι τον καθυστερούν να καταθέσει

– “Δεν πρόκειται να μου κάνουν τίποτα γιατί έχω διασυνδέσεις” λέει ο δράστης που όλοι γνωρίζουν ποιος είναι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για την πολύκροτη υπόθεση στην Αράχωβα. Όλα δείχνουν ότι ο δράστης που έβαλε τέλος στη ζωή του Όλιβερ είναι άτομο με διασuνδέσεις και για αυτό δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το όνομα του.

Το πόρισμα για τον Όλιβερ καθυστερεί και για το εν λόγω γεγονός μίλησαν η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, αλλά και η επικεφαλής της πανελλήνιας ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, η οποία τόνισε πως έχει δολοφονηθεί από συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έχει ισχυρές γνωριμίες.

Από αυτά που είναι γνωστά μέχρι τώρα η ΕΛΑΣ φαίνεται πως έχει ολοκληρώσει τις έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου του και το υλικό που έχει συλλέξει διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα νέα πάντως για την υπόθεση προέρχονται από τα φιλοζωικά σωματεία, τα οποία τονίζουν πως ο Όλιβερ κακοποιήθηκε και βασανίστηκε από ανθρώπινο παράγοντα. Σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις, το άτομο αυτό δεν ανήκει στο κοντινό περιβάλλον του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Την ίδια στιγμή αίσθηση προκαλεί καταγγελία μάρτυρα σύμφωνα με τον οποίο υπάρχει ύποπτη κωλυσιεργία σχετικά με την κατάθεσή του.

Ο μάρτυρας συγκεκριμένα ανέφερε στο «protothema.gr» ότι παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση στο ΑΤ Ιτέας, αυτό δεν έχει καταστεί εφικτό. «Με πηγαίνουν από μέρα σε μέρα ενώ αυτά που πρόκειται να καταθέσω είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την εξέλιξη της υπόθεσης», ισχυρίζεται ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ